Asociatia

"Labor omnia vincit improbus" (Virgiliu)

Asociatia Monteoru Renaissance are ca scop prezervarea mostenirii istorice si promovarea dezvoltarii durabile regionale in turism, cu precadere in zona subcarpatilor Buzaului si Prahovei.
Monteoru Renaissance - Asociatia pentru dezvoltare regionala durabila in turism - este persoana juridica de drept privat, cu scop nepatrimonial, infiintata in iulie 2010.

Asociatia s-a nascut din dorinta membrilor fondatori de a dezvolta si promova turismul regional, in special regiunea subcarpatica buzoiana si regiunea prahoveana, atat la nivel national cat si international.
Fondatorii asociatiei isi au radacinile in aceasta regiune si aduc asociatiei o experienta internationala in proiectele de dezvoltare turistica.

Misiune

“Renasterea Monteoru” si a regiunii buzoiene in special se va face prin reinventarea statiunii Sarata Monteoru, pastrand mireasma de altadata in combinatie cu parfumuri noi. Acesta este punctul de plecare, nucleul misiunii noastre. Sarata Monteoru facand parte integranta dintr-o regiune exceptionala dar nevalorificata, actiunile asociatiei se vor ramifica si vor atinge toata regiunea subcarpatilor Buzaului si Prahovei, mergand pe un principiu de dezvoltare, marketing si promovare in lant.